Skip to main content

Værtindegaver: Blomsterdekorationer og -buketter


Er du på udkig efter en værtindegave, og er du i tvivl om, hvad du skal købe? Når det kommer til værtindegaver, så er blomster altid et sikkert hit. Det kan for eksempel være i form af en buket, en dekoration eller en plante til stuen eller haven.

Hos Bettina’s Blomster kan vi tilbyde værtindegaver til enhver anledning. Vores butik er beliggende i Lejre, og den er således let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Roskilde eller omegn.

Vi binder smukke buketter efter dine ønsker

For os kan blomster meget mere end blot at se pæne ud. Med blomster kan du vise værtinden, at du har taget dig tid til at tænke over, hvilke blomster eller hvilke farver hun kan lide, eller hvad der vil passe ind i hendes hjem.

Vi sætter en stor ære i altid at binde unikke buketter, der bliver sammensat af forskellige blomster efter dine ønsker. På den måde får værtinden en helt unik buket, der er tiltænkt kun til hende.

Vi anvender altid friske blomster, og vi tager på Grønttorvet hver morgen for at købe nye friske blomster hjem. Du kan derfor altid forvente, at vi binder en buket med friske blomster, der ikke har stået i butikken i flere dage. Ønsker du at sammensætte buketten eller dekorationen af nogle helt særlige blomster eller farver, som vi ikke har i butikken, kan vi altid købe det hjem til dig.

Vi hjælper gerne med at finde de rigtige værtindegaver

Alle kvinder elsker blomster, og mange tænker på de traditionelle buketter, når de skal købe værtindegaver. Det er dog også rigtig mange kvinder, der vil elske at få en blomst til haven eller en plante til stuen, som man have glæde af i flere år.

Er du i tvivl om, hvad der vil være den rigtige værtindegave til modtageren? Vi tilbyder gerne vores rådgivning og vejledning. Kig forbi vores butik eller kontakt os, så finder vi sammen den helt rette gave.

BESTIL BLOMSTER

Skriv for bestilling


Hos Bettina’s Blomster kan du få lavet og leveret buketter, bårebuketter og dekorationer til enhver anledning.

Udfyld blot formularen med dine ønsker til buketten, herunder farve, pris, og hvornår du ønsker at afhente den.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.