Skip to main content

Blomsterfade: Et populært valg til hjemmet


Blomsterfade er utrolig populære, og det er der flere forskellige grunde til. Kunne du tænke dig et blomsterfad i haven eller inde i din bolig, så er du kommet til den helt rigtige blomsterbutik. Hos Bettina’s Blomster planter vi blomster i fade, skåle og lignende, så du har mulighed for at få en anderledes blomsterdekoration til boligen.

Vores butik er beliggende i Lejre, og vi har derfor mange lokale kunder fra vores eget område samt de andre omkringliggende områder og Roskilde.

I vores butik har vi en række forskellige blomsterfade, som vi allerede har plantet og sammensat. De er lige til at tage med hjem, men hvis du kunne tænke dig at få sammensat dit helt eget fad med blomster, så er der også rig mulighed for det. Du skal bare fortælle os om dine ønsker.

Vi bruger altid friske blomster til vores blomsterfade

Hver morgen tager vi til Grønttorvet, hvor vi køber nye blomster ind til vores butik. Disse blomster bruger vi både til vores buketter, vores blomsterfade og vores øvrige dekorationer.

På den måde kan du altid være sikker på, at du får en smuk dekoration med hjem fra vores butik, som udelukkende består af helt friske blomster. Det sikrer et smukt produkt, der kan holde i længere tid.

Samtidig er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder lige netop de blomster, som de efterspørger. Ønsker du derfor at få sammensat dit eget blomsterfad, og har du nogle særlige ønsker til, hvilke blomster der skal i, så tager vi gerne turen ind forbi Grønttorvet for at købe dem specifikt til dig og din dekoration.

Kig forbi butikken og se nærmere på vores sortiment

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på vores blomsterfade eller for at bestille dit helt eget personligt sammensatte fad. Alternativt kan du også kontakte os på forhånd, hvis du har nogle særlige ønsker.

BESTIL BLOMSTER

Skriv for bestilling


Hos Bettina’s Blomster kan du få lavet og leveret buketter, bårebuketter og dekorationer til enhver anledning.

Udfyld blot formularen med dine ønsker til buketten, herunder farve, pris, og hvornår du ønsker at afhente den.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.