Skip to main content

Blomsterbuketter der bindes efter dine ønsker


Kunne du tænke dig at forkæle en, du holder af med en smuk buket blomster? Leder du efter en blomsterforretning, der sælger blomsterbuketter til enhver anledning? Så er du kommet til den helt rette blomsterbutik. Hos Bettina’s Blomster har vi et stort udvalg af friske buketter, og vi binder også gerne en buket specielt til dig og den, du skal forære buketten til.

Vi holder til i Lejre, og vi er derfor et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en smuk buket i Roskilde eller omegn.

Vi har altid friske blomsterbuketter

Hver morgen tager vi ind til Grønttorvet, hvor vi køber nye og friske blomster til vores forretning. På den måde er du altid garanteret friske blomsterbuketter, der ikke er blevet kedelige. Fordi vi hver morgen køber nye friske blomster, så varierer vores udvalg også af, hvad vi kan få den pågældende dag, og hvad der er i sæson.

Det er dog meget vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder de blomsterbuketter, de efterspørger. Derfor har vi altid et stort og velassorteret sortiment, og har vi ikke de blomster på lager, du kunne tænke dig, har vi mulighed for at købe dem hjem.

Kom forbi Bettina’s Blomster i Lejre

Der kan være mange forskellige årsager til at købe blomsterbuketter. Der kan for eksempel være, at du ønsker at pynte dit spisebord, eller det kan være, at du skal bruge en værtindegave. Her er en blomsterbutik nemlig altid et sikkert hit. Det kan også være, at du ønsker at få speciallavet en helt særlig buket til en begravelse, eller det kan være, at du bare gerne vil vise en særlig person, at du tænker på vedkommende.

Uanset anledningen kan vi binde en unik blomsterbuket til dig lige efter dine ønsker. Du er derfor altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller til at kontakte os for at foretage din bestilling. Køb blomsterbuketter til enhver anledning hos os.

BESTIL BLOMSTER

Skriv for bestilling


Hos Bettina’s Blomster kan du få lavet og leveret buketter, bårebuketter og dekorationer til enhver anledning.

Udfyld blot formularen med dine ønsker til buketten, herunder farve, pris, og hvornår du ønsker at afhente den.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.