Bårebuketter og andre blomster til begravelse

Bårebuketter er en smuk del af den sidste afsked med en elsket.

Bårebuketter er en smuk del af den sidste afsked med en elsket.

Uanset om du er en del af den tætteste familie, en nær ven eller en kollega, er en bårebuket en god måde at vise respekt for den afdøde og medfølelse for familien.

Hos Bettina’s Blomster i Lejre er vi specialiserede i at udforme og udtænke smukke blomster til begravelse i Roskilde og omegn, heriblandt bårebuketter og båredekorationer der passer til kirkerummet.

Derfor kan, og vil, vi også meget gerne hjælpe dig med at udforme lige netop den buket, du ønsker skal være en del af dit sidste farvel.

Du kan hente bårebuketten i vores butik ved aftalt tid. Vi tilbyder også levering direkte til kirken, hvis det ønskes.

Vi binder bårebuketter efter dine ønsker

Hos Bettina’s Blomster går vi meget op i at lytte til dine ønsker, når du bestiller blomster til begravelse.

Vi ved, at det kan være en svær tid, du befinder dig i, og det kan derfor være vanskeligt at beskrive, hvordan den allersidste buket skal se ud.  Her har vi ikke travlt, og vi bruger gerne tiden på at lytte til dig, så du får den buket, du ønsker.

Det gælder både i forhold til, hvordan den skal udformes, men også hvilke blomster du ønsker, at bårebuketten skal indeholde. Måske du kender afdødes yndlingsblomster og derfor gerne vil have dem til at indgå i buketten. Så sørger vi selvfølgelig for det.

Vi formår at realisere dine tanker, også selvom du måske ikke helt ved, hvad du egentlig ønsker.

Mangler du inspiration, kan du nedenfor se de bårebuketter og andre typer blomster til begravelse, vi tidligere har lavet.

Bestil blomster til begravelse hos os

Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af blomster til begravelse til forskellige priser, så du kan få lige netop den buket, du ønsker og til den pris, du ønsker.

Bestil bårebuket

BESTIL BÅREBUKET

Skriv for bestilling

Udfyld blot felterne med dine ønsker til farve, udformning, pris og hvornår du ønsker at afhente den. Ønsker du at få den leveret i kirken, skriv gerne tid og sted for levering.

Hvis du er i tvivl om, er du velkommen til at komme forbi vores butik, så tager vi meget gerne en snak med dig.